Rólam

Köszöntelek a Blogomon, kedves olvasó.

A múltban a blog fő profilja a humor és a trollkodás volt, de személyes érintettségű írások, továbbá internettel kapcsolatos apróságok, kultúrcuccok is prominens és vissza-visszatérő témáknak bizonyultak. Genezisekor az egyetlen trollkodás-orientált blog volt, és tudtommal nincs második felvállaltan troll-oldal azóta sem. Eredetileg útmutatásul szántam minden reménybeli trollnak, mindenki másnak pedig reméltem, szórakoztatására, okulására, és helyenként dühítésére szolgál majd.

Ami a jelent és a jövőt illeti, a “Zaizenblog 2.0” kísérlet a blog felélesztésére és megújítására. A régi küldetését nem feledve, de meghaladva újraindítottam a blogot.

Mire lehet számítanotok?  Alapvetően maradok a kaptafánál, és továbbra is csak arról írok, amiről épp jól esik; esszékkel, ismertetőkkel, véleménycikkekkel fogtok legtöbbet találkozni, de azért néha megnyilatkoznom nem csak a szubkultúrákat, hanem fősodort illetően is. Lesznek új témák és lerágott csontok, friss írások és abortált ötletek, kontroverz vélemények és gonzo-agymenés, továbbá a napi politika ill. az ebből fakadó napi polémia is előkerülhet.

Reklámok

Ide követheted el a hozzászólásaid.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s