Zaizen Jotaro, blog-alapító üzenete

Troll-Blogger vagyok. (vagy Bloggertroll? esetleg Broll? Trolger?)

Az interneten végzett munkámért egyetlen lájkolást sem kapok, ahogy sok-sok ezer más troll sem. A blogomat az alapításakor facebookos  circlejerkké is fejleszthettem volna, körbelinkelgetéssel, önreklámmal, de úgy döntöttem, hogy valami másba kezdek.

Nincs egymás lájkolásával semmi baj, az önreklámot sem az ördög találta fel, de nem való ide, a Zaizenblogra.

A Zaizenblog különleges dolog. Olyan, mint a parlament és egy nyilvános vizelde keresztezése. Az elmebetegség temploma. Ide jöhet mindenki anyázni, marhulni, megosztani a baromságait másokkal. Kivételes emberi vállalkozás, a maga nemében az első a történelemben. Jótékony célú projekt, ingyen Trollkodásaival szeretne keresztbetenni kedveskedni mindenkinek ezen a földön.

Mindenkinek!

Ha a Zaizenblog 400 millió 4 db olvasója mind ideírna csak egyetlen kommentet is, hogy mi a faszról írjak nektek,  hússzor annyi poszt volna itten, mint amire szükségetek van. A Zaizenblogot fenntartó elvetemült állat kicsinyes szervezet. Keményen ügyeltem rá az évek során, hogy ne duzzadjon fel a mája, ne költsön feleslegesen sokat mindenféle kemény drogra, prostituáltakra és szeszes italra. Sajna nem azt csinálja, amiért létrehozta ezt a blogot, és rendszerint hagyja az írást másra. (Csak senki más nem ír ide.)

Ahhoz, hogy lájkolás nélkül teljesíthessük a trollkodós küldetésünket, szükségünk van rád is. Ezt az álmunkat az olyanok tartják életben, mint te. Ti hozzátok létre a Trollkodásokat. Ti hisztek abban, hogy a higgadt reflexiónak és a tudásnak szentelt hely nem ez a blog, ezért a posztokra elképesztő hangnemben ugattok be.

Gondold meg, mennyi kommentet és ötletet szánhatsz a közös tervünk támogatására, a Trollkodás védelmére és fenntartására. 20, 35, 50 karakternyit? Annyit, amennyit.

Menjetek az anyátokba, ha nem kommenteltek ezután.

– Zaizen Jotaro, a Zaizen Jotaro Blog alapítója

ZAIZEN JOTARO BLOG, MAGYARORSZÁG

Támogatásoddal hozzájárulsz a Zaizenblog tartalmának bővítéséhez és kifejezetten a magyar animések ismertségét, minőségét, társadalmi beágyazottságát elítélő és lejárató tevékenységeket teszel lehetővé.

2011-re tervezett tevékenységeink közül:

 • Lazsálás, írás teljes mellőzése;
 • néhány béna shoppolt kép készítése;
 • *!@%nak, annak a felállítása, bazmeg;
 • Zaizen fejbelövését elősegítő versenyek szervezése;
 • szerkesztői összejövetelek, találkozók támogatása, amennyiben meghívtok valami kemény szeszes italra, és nem mondjátok tovább az igazi nevemet.

U.I.: de tényleg kommenteljetek miről írjak.

Reklámok

2 hozzászólás

 1. Bocs, hogy eddig tartott, na most KOMMENTELEK.

  Hogy miről írjál? Ehhez hasonló paródiákat még írhatnál (meg szatírát és groteszket minden mennyiségben). Ha sok hsz-re hajtasz, az abszolút közönségkedvenc Death Note postodat ismételd meg valami tini aktuálislágerrel (Tvájlájt..?), illetve néha írhatnál játékokról is, hogy ne csak én vihoghassak a zseniális meglátásaidon msn-en.

  1. Köszi az újévi KOMMENTET!

   Egyszer ugyan már próbálkoztam játék-témájú posttal de a Barkley nem közönségkedvenc. A gaming-újságírás amúgy inkább hozzád illik, de talán írok pár olyan kedvenc játékomról, ami durva. A kopasz ráspolyhangú Diesel-származék krónikái, vagy a castroific banánköztársaság-szimulátor pl. két olyan játék, amiről össze tudnék hozni egy-egy postot, remélem.

   Ami az MSN-es benyögéseket illeti, azok inkább személyre szabott humorbombák : )

Ide követheted el a hozzászólásaid.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s