Hősök – nem, nem a sorozat.

Ismét egy link következik az internet berkeiből, ezúttal a HeroMachine generátorhoz. Ahogy az oldal neve is mutatja, ezen flashben csináld-magad hősöket dobhatsz össze. Bőven van választék mindenféle gay cuccból, legyen az giccses és randa szuperhőskosztüm-tartozék, fantasy kellék, vagy háttér, úgyhogy viszonylag könnyen megteremtheted saját szuperhősöd.

Következzék hát pár összekirakózött hős (és gonosztevő) unalmas perceim és a fentebb említett generátor nászából.


CAPTAIN CANADA
Captain Canada

Kanada kapitány, Amerika kapitány északi szomszédja. Ízig-vérig kanadai, szuperképességeit akkor szerezte, amikor rádőlt egy radioaktív rénszarvas fakitermelés közben. Számtalan szuperképessége közül említésre méltó hogy egy jegesmedve erejével és szívósságával bír, gyorsabb, mint a bálnazsírral megkent villám, mindig jegesen friss a lehellete, és képes elénekelni a god save the queent és a kanadai himnuszt egy lélekzetvétellel. Civilként hokijátékos, és az Ottava Gazette sport rovatát szerkeszti, szuperhősként pedig Kanada miniszterelnökértől kapja a küldetéseit.


THE GIMP
THE GIMP

A béna egy nagyvárosi gonosztevő, mazochista hajlamai miatt általában csak piti bűntényeket követ el, majd ottmarad a helyszínen, hogy jól összeverjék a rendőrök, és aztán megalázzák a cellatársai. Szuperképességei nincsenek, de elégszer volt már röntgenen csonttörés gyanújával ahhoz, hogy a többi hőshöz hasonló radioaktív balesettel felérjen a sugárterhelés-szintje. Civilként torontóban lakik az anyjánál, és Kanada fejlett szociális rendszere bőséges segélyt juttat neki. Kanada kapitány esküdt ellensége.


NIPPON-OTOKO
NIPPON OTOKO

Japán szent földjének fölesküdött védelmezője. Bár nem ott született, lelkében mégis japánnak érzi magát. Az életében a legfontosabb küldetés, hogy bebizonyítsa minden gaijinnak, hogy japán igenis felsőbbrendű. Képességeit akkor szerezte, mikor végignézte a japánból rendelt radioaktív NGE DVD-it hússzor egymásutánban, alvás és evés nélkül. Képességei közül a legfontosabbak: képes holdnyelven írni és olvasni, pusztán animéken és pocky-n élni, és beöltözni bármilyen animekarakternek. Egyetlen gyenge pontja a rossz szinkron, ami meg sem közelíti a japán eredetit. Civilként az ELTE japán szakán végzős.

És végezetül:

MAGNUM P.I.

Thomas Magnum

Thomas Magnum magándetektív Hawaii szigetén, ahol a haverja kéróját és ferráriát használja, bűnügyeket old meg, és majdnem megnyeri az Iron Mant. Személyes hősöm a 80-as évekből.

Reklámok

Egy hozzászólás

Ide követheted el a hozzászólásaid.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s